Borsodreklám linkajánlási feltételek

Általános feltételek

A weboldal a Neunet Bt. tulajdonában van és a cégünk üzemelteti. A Neunet Bt-t semmilyen felelőség nem terheli a weboldal katalógusban található linkekkel kapcsolatosan. A linkek ellenőrzése főként technikailag történik, a tartalmi ellenőrzést csak a link bekerülésekor ellenőrizzük és igyekszünk ekkor eldönteni a tartalom megfelelőségét. Amennyiben egy link megjelenítésével nem ért egyet, kérem írja meg email-ben és adminisztrátoraink elbírálják a kérést.

Alap feltétel

Amennyiben úgy gondolja, hogy olyan, az oldal kategóriájában ajánlható linket ismer, ami az oldalunkon még nem található meg, kérjük, jelezze a link ajánlási rendszerünkön keresztül. Kérjük, adja meg pontosan az e-mail címét, hogy az adminisztrátorunk fel tudja venni Önnel azon keresztül a kapcsolatot és tájékoztatni tudja a beküldött link elbírásával kapcsolatosan!

Az ajánlott linkek a leggyakrabban a következő esetekben kerülhetnek elutasításra

Zárszó

Kérjük, a linkajánlás során vegye figyelembe, hogy a beküldött ajánlás feldolgozása több lépcsőben történik!

A legfontosabb, hogy első körben az ajánlott link nem jelenik meg automatikusan az adott témakör megfelelő oldalán, csak az adminisztrátori engedélyezést követően jelenhet meg az oldalon. Az adminisztrátorok ellenőrzik a beküldött linket, megvizsgálják, ellenőrzik ajánláskor a backlinket, és ha az nem felel meg követelményeinknek elutasítják az ajánlást. A linkek meglétét időszakosan ellenőrizzük, így a visszamutató linkek meglétét is. Amennyiben ezen ellenőrzés során a weboldal nem érhető el, hibára fut a beküldött link, vagy hiányzik a backlink, akkor értesítés nélkül töröljük a linket a katalógusunkból.

Köszönjük, hogy felkereste a weboldalunkat, hogy linket ajánl a kategóriákhoz. Amennyiben a fentebb jelzett kéréseinknek megfelelő linket ajánl (ami közös érdekünk, hogy minőségi link gyüjteményt alakítsunk ki) , akkor weboldalunk segíti az Ön oldalának ismertté tételét.

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

autogumi webáruház, autógumibolt
Nyárigumi, téligumi, autógumi, felni webáruház