Ingyenes ingatlan hirdetések

Linkgyűjtemény - weboldal linkek - link kategóriák

Kategórizált linkgyűjtemény

Link gyüjteményes weboldalunkon található link kategóriák.


A borsodreklám linkgyűjtemény, egy kézzel szerkesztett linkek tárháza. Minden link csak a szerkesztői elfogadást követően kerülhet ki az oldalra. A link beküldőjének el kell fogadnia, hogy a linkgyűjtemény igyekszik minőségi tartalmakat szerepeltetni a weboldalon, így nem minden linket tudunk elfogadni. Kérjük, hogy az általános irányelvek betartásával küldjenek linket linkgyűjteménybe.

Általános feltételek

A weboldal a Neunet Bt. tulajdonában van és a cégünk üzemelteti. A Neunet Bt-t semmilyen felelőség nem terheli a weboldal katalógusban található linkekkel kapcsolatosan. A linkek ellenőrzése főként technikailag történik, a tartalmi ellenőrzést csak a link bekerülésekor ellenőrizzük és igyekszünk ekkor eldönteni a tartalom megfelelőségét. Amennyiben egy link megjelenítésével nem ért egyet, kérem írja meg email-ben és adminisztrátoraink elbírálják a kérést.

Alap feltétel

Amennyiben úgy gondolja, hogy olyan, az oldal kategóriájában ajánlható linket ismer, ami az oldalunkon még nem található meg, kérjük, jelezze a link ajánlási rendszerünkön keresztül. Kérjük, adja meg pontosan az e-mail címét, hogy az adminisztrátorunk fel tudja venni Önnel azon keresztül a kapcsolatot és tájékoztatni tudja a beküldött link elbírásával kapcsolatosan!

Az ajánlott linkek a leggyakrabban a következő esetekben kerülhetnek elutasításra

 • A link sérti az oldal tulajdonosát, más linket beküldőt, látogatót.
 • A beküldött oldal nem egyezik az oldal témakörével.
 • Ingyenes tárhelyen lévő weboldalakat csak különleges minőség esetében van módunk elfogadni. (Amennyiben ezt szeretné elkerülni, kérem látogassa meg a cégünk webtárhely szolgáltatását: neuweb webtárhely bérlet szolgáltatás. Párszáz forint havidíjas tárhely szolgáltatással várjuk.)
 • Az ajánlott oldalon nincs megfelelő minőségben kidolgozva az adott témakör, pl. még feltöltés alatt áll.
 • Az oldal minősége nem megfelelő, sok elütés, helyesírási hiba található az oldalon
 • A beküldött oldalon túlzott a hirdetések (pl felugró ablakok, flashek) aránya a tartalomhoz képest.
 • Beküldéskor nem a megfelelő tartalmú aloldalt ajánlja. Kérjük ajánlja a weboldalának azon részét, ami valóban kapcsolódik az ajánláshoz, és a link kategóriánkhoz.
 • Linkgyűjtemény ajánlat visszamutató link nélkül. De pl. akkor is, ha az oldal tartalmához képest túlzott a linkek száma.
 • Duplikált, mirror, másolt weboldalakat. És általában a keresők által tiltott előszoba weboldalakat.
 • Minden féle SPAM-nek nyilvánított, elérhetetlen, extrém lassú weboldalakat. Pl. igaz ez akkor is, ha a beküldött link valamilyen hibaoldalra vezet.
 • Az ajánlott oldal sérti a közerkölcsöt, etikettet, szabályt, törvényt.
 • Az oldal különböző böngészőkben, más internet kapcsolatot használva különböző tartalmakat jelenít meg.

Zárszó

Kérjük, a linkajánlás során vegye figyelembe, hogy a beküldött ajánlás feldolgozása több lépcsőben történik!

A legfontosabb, hogy első körben az ajánlott link nem jelenik meg automatikusan az adott témakör megfelelő oldalán, csak az adminisztrátori engedélyezést követően jelenhet meg az oldalon. Az adminisztrátorok ellenőrzik a beküldött linket, megvizsgálják, ellenőrzik ajánláskor a backlinket, és ha az nem felel meg követelményeinknek elutasítják az ajánlást. A linkek meglétét időszakosan ellenőrizzük, így a visszamutató linkek meglétét is. Amennyiben ezen ellenőrzés során a weboldal nem érhető el, hibára fut a beküldött link, vagy hiányzik a backlink, akkor értesítés nélkül töröljük a linket a katalógusunkból.

Köszönjük, hogy felkereste a weboldalunkat, hogy linket ajánl a kategóriákhoz. Amennyiben a fentebb jelzett kéréseinknek megfelelő linket ajánl (ami közös érdekünk, hogy minőségi Linkgyűjteményt alakítsunk ki) , akkor weboldalunk segíti az Ön oldalának ismertté tételét.

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

autogumi webáruház, autógumibolt
Nyárigumi, téligumi, autógumi, felni webáruház